Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Συνέχεια στα ειδικά μενού Spondi Hommage που ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο δίνει το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου. Αυτήν τη φορά, ο Άγγελος Λάντος και o Arnaud Bignon σταχυολογούν χαρακτηριστικά ανοιξιάτικα πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της «Σπονδής», και με αυτά δημιουργούν το ειδικό μενού Spondi Hommage – Άνοιξη, που ξετυλίγεται σε πέντε στάδια. Πρόκειται για το φουά γκρα με ραβιόλι, τοπιναμπούρ και καπνιστό τσάι (2008), το λαβράκι με αβοτάραχο, ρόκα και καρύδι (2006), το μοσχάρι γάλακτος με γκοργκοντζόλα, σέσκουλο και μαντζουράνα (2007), τη μέντα με τσάι matcha και γκρέιπφρουτ (2017) και τον καφέ Arabica με λεμονοθύμαρο και πραλίνα φουντουκιού (2006). Το μενού κοστίζει € 85 / άτομο και θα σερβίρεται για όλο το Μάρτιο, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’αυτό και πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

 

 

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι