Υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία Κωμικής Φωτογραφίας Άγριας Ζωής 2020

Κάθε χρόνο, τα Βραβεία Κωμικής Φωτογραφίας Άγριας Ζωής (Comedy Wildlife Photography Awards) αναδεικνύουν τις πιο αστείες εικόνες ζώων στη φύση

Κάθε χρόνο, τα Βραβεία Κωμικής Φωτογραφίας Άγριας Ζωής (Comedy Wildlife Photography Awards) αναδεικνύουν τις πιο αστείες εικόνες ζώων στη φύση.

Ταλαντούχοι φωτογράφοι απ’ όλο τον κόσμο καταγράφουν στιγμές, κατά τις οποίες τα ζώα φαίνεται να βιώνουν πολύ ανθρώπινα συναισθήματα ή διασκεδαστικές καταστάσεις.

Οι ιδρυτές του διαγωνισμού, Τομ Σάλαμ και Τζόινσον Χικς ξεκίνησαν το θεσμό με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση της άγριας ζωής. Ελπίζουν ότι οι φωτογραφίες θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αγοράζουν υπεύθυνα, να προσέχουν τη χρήση νερού και να μιλούν για περιβαλλοντικά ζητήματα – εκτός από το να γελούν με τα στιγμιότυπα του φωτογραφικού φακού.

Υπάρχουν δύο σημαντικές πτυχές του διαγωνισμού. Πρώτον, υπάρχει για την αναγνώριση της υπέροχης φωτογραφίας και, κυρίως, της φωτογραφίας που έχει καταγράψει ένα άγριο ζώο να κάνει κάτι ξεκαρδιστικό.

ΑΠΕ ΜΠΕ