Εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού στην Καστέλλα από τον Δήμο Πειραιά

Στην Καστέλλα και συγκεκριμένα στην οδό Σκρα, βρέθηκαν τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, καθώς συνεχίζονται από τον Δήμο οι εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού σε διάφορα σημεία της πόλης, «με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και για να είναι ακόμα πιο καθαρές οι γειτονιές του Πειραιά», σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Τα συνεργεία καθάρισαν τον δρόμο, έβαψαν τοιχία, έπλυναν τις σκάλες,  περιποιήθηκαν την παιδική χαρά και γενικότερα έκαναν εργασίες εξωραϊσμού της περιοχής.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η δημοτική αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα έργα καθημερινότητας, προχωρώντας σε παρεμβάσεις καθαρισμού σε κάθε γειτονιά του Πειραιά. «Καθημερινά βρισκόμαστε στον δρόμο, συνομιλούμε με τους δημότες, καταγράφουμε προβλήματα και παρεμβαίνουμε για να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη. Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα. Σημασία έχει όμως ότι καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να είναι η πόλη μας ακόμα πιο καθαρή», προσέθεσε ο κ. Μώραλης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ