Mαλαθρόπιτες Χίου, της Ελένης Γλύκα Νικολαϊδη

Ο συνδυασμός μάραθου (ή μάλαθρο όπως λέγεται στη Χίο) και ταραμά καταλήγει σε έναν αρωματικό και πικάντικο μεζέ για τις καλοκαιρινές ουζοπαρέες.

ΥΛΙΚΑ

4 κουτ. σούπας μάραθο ψιλοκομμένο
80γρ. ταραμά
3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 μεγάλη ντομάτα ώριμη, αποφλοιωμένη, ψιλοκομμένη
1½ φλιτζάνι αλεύρι
½-2/3 φλιτζανιού νερό
λάδι για το τηγάνισμα

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday