Δήμος Αθηναίων: Απαλλαγή των επιχειρήσεων που πλήττονται από τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας (Βίντεο)

Ψηφιακή υπηρεσία, για αίτηση απαλλαγής από τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας των επαγγελματιών, που πλήττονται από την κρίση του κοροναϊού, έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Αθηναίων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στο https://eservices.cityofathens.gr/ εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή τους.

Η διαδικασία απαιτεί την χρήση των κωδικών taxisnet. Οι δικαιούχοι έχουν την δυνατότητα να αιτηθούν την απαλλαγή τους από τα ανταποδοτικά τέλη για όσο διαρκεί η υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας τους.

Με την είσοδο στην πλατφόρμα οι δικαιούχοι επιλέγουν την αίτηση για “Απαλλαγή τελών καθαριότητας και φωτισμού”. Το σύστημα μετά από αυτόματο έλεγχο και διασταύρωση ελέγχει τους ΚΑΔ δραστηριότητας και αν ανήκουν σε αυτούς που προβλέπονται από τις ΠΝΠ τους επιτρέπει να προχωρήσουν στην αίτηση αφού συμπληρώσουν και τον αριθμό μετρητή ρεύματος ώστε να ενημερωθεί στη συνέχεια ο αντίστοιχος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και να υπάρξει η απαλλαγή στους επόμενους λογαριασμούς.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ακόμη μία ψηφιακή υπηρεσία του δήμου για τις πληττόμενες επιχειρήσεις, είναι έτοιμη.

Ακόμη μία ψηφιακή υπηρεσία του δήμου για τις πληττόμενες επιχειρήσεις, είναι έτοιμη. Βρείτε εδώ την διαδικασία για την απαλλαγή από τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας. https://eservices.cityofathens.gr/

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Dienstag, 7. April 2020